Artikler

Denne oversikten inneholder artikler som er opp til 2 år gamle. For å se eldre artikler i arkivet, klikk "Se eldre artikler" nederst på siden.
Image
Bilde av Miek Jong, leder av NAFKAM.
Aktuelt

Fra sjefsstolen: Lyse dager, isbading, og selvhjelp

23. april 2024

Ja, jeg isbader! Det tok meg kanskje fire år, men nå tåler jeg kulden og føler meg så mye bedre etterpå. Jeg har lagt merke til at det lindrer smerten jeg får i venstre kne etter en lang og anstrengende skogstur.  

Aktuelt

Positivt møte om pasientsikkerhet 

17. november 2023
NAFKAM og SABORG (Sammenslutningen av alternative behandlerorganisasjoner) tok nylig imot over 20 utøverforbund og skoler innen alternativ behandling på sin konferanse om pasientsikkerhet.
Aktuelt

Fruktsteiner

27. september 2023

Til tross for advarsler til publikum fra myndigheter og reaksjoner overfor selgere av slike produkter, verserer det fremdeles historier om at ulike fruktsteiner er "supermat", som har god effekt på sykdom som for eksempel kreft.

Aktuelt

Fra sjefsstolen: God sommer!

26. juni 2023

Sommeren er her! Første halvdel av 2023 synes å ha flydd av gårde, og nå er tiden inne for å skru ned tempoet og reflektere litt over hva vi har streket ut på kalenderen så langt. 

Aktuelt

HTA-rapport beskriver naturopati

29. mars 2023

Mer enn 50 forfattere og 40 organisasjoner har vært med på å både vurdere bakgrunnsmateriale og skrive en 754 siders HTA-rapport som blant annet sier noe om hva naturopati er - og skal være. 

Aktuelt

Fra sjefsstolen: Året 2023 - og det som skal komme

8. februar 2023

I slutten av januar spiste jeg min første «solbolle» med kolleger ved UiT Norges arktiske universitet her i Tromsø. For en fin tradisjon det er å feire at solen er tilbake her i nord etter to måneder med mørketid!

NAFKAM -

Nasjonalt forskningssenter innen komplementær og alternativ medisin

Vi arbeider for å gi deg fakta om alternativ behandling, slik at du kan ta tryggere valg for din helse.

Les mer om NAFKAM

Andre nettsteder fra NAFKAM: