Før du kontakter oss | NAFKAM

Før du kontakter oss

På disse sidene finner du informasjon om hvor grensene for vår virksomhet går, hva vi ikke gjør, samt om ansvaret som er knyttet til informasjonen vi gir. I tillegg har vi en egen personvernerklæring for våre tre nettsider og kontakt med NAFKAM. Denne har en overkommelig tekstmengde som du gjerne kan lese.

Nafkam.no er et statlig informasjonsorgan, ment for å bidra til økt pasientsikkerhet og kunnskapsbaserte helsevalg. Innholdet er ment å støtte, ikke erstatte forholdet mellom pasienter og deres lege/ alternative behandler.

Merk:

Ved henvendelser til redaksjonen gis verken medisinske råd eller råd om bruk av alternativ behandling. Vi fører heller ikke oversikt over utøvere av alternativ behandling, og anbefaler ingen.

De ansatte i redaksjonen er verken autorisert helsepersonell eller alternative behandlere, men er informasjonsrådgivere som skal hjelpe publikum med å finne pålitelig informasjon om alternativ behandling. Sender du oss spørsmål på e-post eller ved bruk av tilbakemeldingsskjemaet ber vi om at du ikke sender oss informasjon om din helsesituasjon, sykdom eller andre personopplysninger utover din e-postadresse.

Vi får regelmessig spørsmål hvor vi ikke kan hjelpe vedkommende. I artikkelen Fant du ikke svar på nafkam.no?  finner du en oversikt over noen av disse, med henvisning til nettsteder eller organisasjoner som tilbyr den informasjonen eller tjenesten som etterspørres.

Send oss gjerne e-post eller sjekk ut våre ansattesider!

Vår epostadresse er nafkam[a]helsefak.uit.no

NAFKAM -

Nasjonalt forskningssenter innen komplementær og alternativ medisin

Vi arbeider for å gi deg fakta om alternativ behandling, slik at du kan ta tryggere valg for din helse.

Les mer om NAFKAM

Andre nettsteder fra NAFKAM: